Thuiszorg in Sneek

Ben je op zoek naar thuiszorg in Sneek? Heb je verminderde mobiliteit, ben je herstellende van een ziekenhuisopname of heb je een chronische ziekte bijvoorbeeld. Thuiszorg is dan echt een uitkomst. Bij Alex Cares krijg je de zorg die je nodig hebt, op jouw voorwaarden. Neem het heft in eigen handen, meld je aan en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen. Regie en zorg komen samen bij Alex Cares.

Gewaardeerd en vertrouwd. 4.6/5 sterren uit 22+ reviews op Google.

Thuiszorg in Sneek

Thuiszorg in Sneek van Alex Cares onder de omstandigheden die jij wenst.

 • Huisvesting en begeleid wonen

  Alex Cares biedt huisvesting op diverse woon-zorgcentra waar je begeleid kunt wonen. Je kunt ook thuis begeleid wonen door middel van thuiszorg in Sneek of andere hulp.

 • Zorgverlening in combinatie met financiële hulp

  Bij Alex Cares kun je niet alleen terecht voor zorgverlening, ook op het gebied van financiële hulp staan we voor jou klaar.

 • Optie tot 24-uurs zorg

  Indien je het nodig hebt, heeft Alex Cares mogelijkheid tot 24-uurs zorg. Dit is volledig naar jouw wensen en behoeften afgestemd.

 • Persoonlijke begeleiding door een vaste begeleider

  Je hebt altijd een vaste begeleider, waarbij een goede klik voorop staat. Jij beslist zelf waar je hulp bij nodig hebt en jouw begeleider helpt je hierbij.

Begeleiding en ondersteuning aan huis

Jij wilt het liefst thuis blijven wonen in je eigen vertrouwde omgeving, maar je wilt wel graag extra begeleiding en ondersteuning ontvangen van iemand die jou begrijpt. Herken jij jezelf hierin en woon je in Sneek, dan is thuiszorg bij Alex Cares precies wat jij nodig hebt. Wij bieden je de zorg waar jij thuis behoefte aan hebt. Welke zorg dat is, bepaal jij dus helemaal zelf. Wil jij hulp bij het huishouden ontvangen, hulp bij het regelen van je financiën of tips ontvangen voor je persoonlijke verzorging? Het is allemaal mogelijk.

Bij thuiszorg in Sneek krijg je een vaste begeleider
Voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken

Hulp van een vaste begeleider

Thuisbegeleiding is er vooral voor de mensen die vanwege psychische of sociale omstandigheden een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het uitvoeren van alledaagse taken. In de praktijk komt het op hetzelfde neer: een begeleider komt langs en biedt hulp bij de dingen die nog moeten gebeuren. Je krijgt een vaste begeleider die op een praktische en doelgerichte manier hulp aanbiedt. Denk je dat jij baat hebt bij thuiszorg in je woonplaats Sneek? Je mag je aanmelden via de website, dan gaan we met elkaar in gesprek. In dit gesprek geef jij aan wat je wensen en behoeftes zijn. Nadien besluiten wij of we de juiste zorg kunnen bieden onder de gewenste omstandigheden.

Super begeleiding. Alex-Cares staat altijd voor je klaar.

De begeleiders van Alex-Cares zijn geweldig en heel behulpzaam.

Een goede samenwerking met de begeleiders en contact met Alex-Cares. Ook in de communicatie tussen jullie en de andere instanties zijn goed. Er is een duidelijke overdracht en betrokkenheid naar mijn familie, wat ik tevens erg belangrijk vind. Voor mensen met NH NAH (niet aangeboren hersenletsel) is Alex- Cares een flinke steun in de rug.

Thuiszorg Leeuwarden
Thuiszorg Groningen

Huishoudelijke hulp in Sneek

Zelfstandig wonen in een eigen huis betekent ook zelf schoonmaken. Voor sommige mensen is dit een hoop gedoe. Geen nood, wij kunnen je dus ook helpen met het huishouden. Wij regelen een huishoudelijke hulp die jouw huis in Sneek zal onderhouden. Deze schoonmaker is altijd vriendelijk en betrouwbaar. Ook bij hulp bij het huishouden gaan we samen op zoek naar een oplossing die bij jouw situatie past.

Thuishulp of begeleid wonen in Sneek

Bij Alex Cares kun je ook terecht als je begeleid wilt wonen in Sneek of in een andere plaats in Friesland. Bij begeleid wonen neem je je intrekking in een woonzorgcentrum. Je woont dan in een speciale zorgwoning en hebt onbeperkt toegang tot begeleiding en ondersteuning. Dit is dus een stap hoger in zorg dan thuiszorg. Er wonen meerdere mensen die zich in een soortgelijke situatie bevinden als jij. Daarnaast biedt Alex Cares ook dagbesteding in Sneek aan.

In Friesland hebben we twee woonzorgcentra: in het dorp Appelscha beschikken we over meerdere appartementen en in de stad Leeuwarden kunnen 50+ senioren terecht. Op deze landelijke locaties is het rustig en prikkelarm wonen.

Neem contact op

Zorgmogelijkheden in Sneek

Voor wie ondersteuning nodig heeft om comfortabel thuis te blijven in Sneek, is thuiszorg een waardevolle optie. Het maakt niet uit of het nu gaat om professionele zorg in een verpleeghuis in Sneek of persoonlijke zorg via particuliere thuiszorg in Sneek. Wij bieden diverse mogelijkheden aan en kijken naar jouw situatie. Personen die continue zorg behoeven, kunnen profiteren van 24-uurs thuiszorg in Sneek. Het verkrijgen van een thuiszorg indicatie is cruciaal om de juiste zorg te ontvangen.

Wij kunnen je ook helpen aan palliatieve thuiszorg, de kostbare hulp aan mensen in hun laatste levensfase. Deze gespecialiseerde zorg verlicht niet alleen het lijden van de patiënt, maar ondersteunt ook de familie gedurende deze moeilijke tijd.

Ontdek de passende zorgopties en maak de keuze die het beste bij jouw behoeften past.

Thuiszorg Sneek! Kom met ons in contact

Wil jij een thuiszorg indicatie aanvragen in Sneek? Heb jij hulp nodig of wil je hulp regelen voor een dierbare in je omgeving? Kies voor thuiszorg in Sneek! Neem snel contact met ons op, dan ontdekken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je mag het formulier hiernaast invullen, dan gaan wij contact met je opnemen. Ook als je een vraag hebt of meer informatie wilt ontvangen over onze zorgverlening kun je dit doorgeven via het formulier. Wij maken graag met je kennis.

We bieden ook thuiszorg aan in Friesland, Groningen, Drachten, Emmen, Drenthe, Leeuwarden en Assen.

Contact Opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Welke zorg valt er onder begeleid wonen?

Als je begeleid gaat wonen ontvang je ambulante hulp aan huis. Onder ambulante hulp kunnen de volgende zorgvormen vallen: persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp, budgetadvies, financiële begeleiding, thuishulp of dagbesteding. Wat voor jou de beste zorg is, bepaal jij uiteindelijk zelf.

Je krijgt in ieder geval een vaste begeleider van Alex Cares toegewezen die, wanneer jij het nodig hebt, er voor je is met zorg op dagelijkse basis. Samen creëren jullie een prettige leefomgeving en zorgen jullie voor meer structuur en overzicht in jouw leven. Daarnaast ga je samen met je begeleider bekijken hoe de invulling van jouw dag eruit komt te zien (werk, school of dagbesteding).

Voor wie zorgt Alex Cares?

Alex Cares richt zich met haar verschillende zorggradaties op senioren, ouderen en (jong)volwassen met aangeboren- en niet aangeboren hersenletsel. Wij geven zorg aan iedereen die door psychische, sociale of andere omstandigheden extra ondersteuning nodig heeft bij het zelfstandig wonen.

Vind jij (of iemand die je kent) het lastig om het dagelijks leven vorm te geven, bijvoorbeeld omdat je een verstandelijke beperking hebt of door psychische kwetsbaarheid? Dan kan Alex Cares je bijstaan, neem contact met ons op.

In welke noordelijke steden biedt Alex Cares begeleid wonen aan?

Wij zijn met onze organisatie actief in de noordelijke provincies van Nederland. In Groningen, Friesland en Drenthe kunnen mensen bij ons aankloppen die zelfstandig willen wonen met thuisbegeleiding. Woon je in de provincie Friesland, dan bieden we begeleid wonen aan in de steden Drachten, Heerenveen en Leeuwarden. Als je woont in de Drentse plaatsen Emmen of Assen kun je ook gebruikmaken van onze hulp. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw woonplaats.

Welke zorgwoningen worden er aangeboden?

Er worden op de website van Alex Cares diverse zorgwoningen aangeboden. Zowel voor senioren (55+), volwassenen als jongvolwassenen zijn er zorgstudio’s en zorgappartementen beschikbaar in de plaatsen Leeuwarden, Appelscha en Groningen. Deze woningen zijn van alle gemakken voorzien en gelegen in rustige gebieden. Het beschikbare aanbod bekijk je op deze pagina.

Ik weet niet welke zorg het beste voor mij is, wat nu?

Neem dan contact met ons op. Dan gaan we samen bepalen waar jij behoefte aan hebt op het gebied van zorg. Dit gaan we op een prettige manier met oprechte aandacht en interesse inrichten. Wij denken altijd met je mee en overwegen alle denkbare opties.

Naast begeleid wonen en beschermd wonen (in combinatie met financiële hulp) hebben we meer zorgmogelijkheden: hulp bij het huishouden, Volledig Pakket Thuis (VPT), dagbesteding en zorg met verblijf. Onze zorgverlening kent verschillende intensiteiten en daarom is er altijd een passende oplossing voorhanden.

Afspraak maken