AANBOD WONINGEN

Zorgappartement voor senioren (55+) Leeuwarden

Appartementencomplex Swettehiem is gelegen aan de rand van de wijk Westeinde in Leeuwarden en bestaat uit 129 comfortabele seniorenappartementen waar u zelfstandig woont, maar wel gebruik kunt maken van diverse voorzieningen in en rondom het gebouw.

De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, één slaapkamer, de meeste appartementen zijn voorzien van een eigen balkon. Enkele appartementen beschikken over twee slaapkamers. Elke woning heeft een eigen berging op de begane grond. Het appartementencomplex bestaat uit 7 woonlagen en is voorzien van twee liften.

In wooncentrum Swettehiem is de Stichting Bewoners Swettehiem Westeinde actief. Zij organiseren diverse activiteiten voor de bewoners van Swettehiem. Daarnaast runnen zij een kringloopwinkel “The Golden Oldies Shop”, de bibliotheek en organiseren zij jaarlijks in september een festival. Voor meer informatie over de verschillende activiteiten verwijzen wij u u graag naar www.swettehiem.com.

In het appartementengebouw tegenover wooncentrum Swettehiem zijn een huisarts, fysiotherapeut, apotheek en de thuiszorgpost van de Kwadrantgroep gevestigd.

Naast Swettehiem staat winkelcentrum Westeinde, hierin bevinden zich twee supermarkten, een kapper, een chinees restaurant en een snackbar.

Contact opnemen

Zorgstudio voor (jong) volwassenen in Damsport, Groningen

De Damsport is gelegen aan de zuidkant van de stad Groningen, in de zeer geliefde en ruim opgezette woonwijk Hoornsemeer. In de directe nabijheid bevinden zich vele recreatiemogelijkheden, zoals het Hoornsemeer, Paterswoldsemeer en het prachtige natuurgebied De Onlanden. Tevens zijn scholen, sportvelden, winkels en horecavoorzieningen op loopafstand bereikbaar. De wijk ligt verder ideaal ten opzichte van de uitvalswegen A28 en A7 en heeft uitstekende bus- en fietsverbinding naar het bruisende stadscentrum van Groningen. In ongeveer een kwartier fietst u naar de Grote Markt.

De wijk is uitstekend bereikbaar, per auto, fiets én met het openbaar vervoer. Grote supermarkt, restaurants, bioscoop en andere voorzieningen op loopafstand.

Alex-Cares gaat graag met u in gesprek over uw wensen met betrekking tot wonen en zorg

Contact opnemen