Specialisme van Alex-Cares: Financiële hulp bij schulden

Contact opnemen

Bij Alex Cares werken wij met mensen-mensen. Dit betekent dat uw begeleider van Alex Cares goed is opgeleid en zich daarbij met empathie, passie en enthousiasme inzet om u passende ondersteuning en zorg te bieden.

Daarnaast beschikt het team van Alex Cares over ervaring binnen diverse aan zorg gerelateerde disciplines zodat u ervan verzekerd kan zijn dat uw zorg professioneel en met de inzet van de juiste gekwalificeerde medewerkers wordt opgepakt en uitgevoerd. Belangrijke zaken zoals uw financiële belangen, zijn naast uw zorgbelangen gewaarborgd.

De medewerkers bij Alex-Cares worden doorlopend getraind en opgeleid zodat zij beschikken over up-to-date kennis van de zorg en de mogelijkheden die hierbinnen zijn. Van een psycholoog tot HBO- opgeleide zorgverleners, Alex-Cares heeft het in huis.

Alex Cares valt onder de zorgholding die vanaf 2006 landelijk actief is met zorg-gerelateerde vraagstukken. De kennis van de sociale kaart is daarom ruimschoots aanwezig. Zo kunnen wij altijd de zorg en ondersteuning voor uw regelen die u nodig hebt en wenst.