Fotografie voor Alex Cares
Fotografie voor Alex Cares

Thuis bij Alex-Cares

Contact opnemen

De geestesmoeder van Alex-Cares is Alexandra van der Goot. Na jaren actief te zijn geweest als professioneel beschermingsbewindvoerder en mentor heeft zij haar droom verwezenlijkt en heeft zij samen met haar collega’s de zorgorganisatie Alex-Cares opgericht en vorm gegeven. Dit op basis van de ervaringen die zij hebben opgedaan als bewindvoerder en mentor.

De kracht van Alex-Cares is dan ook dat zij haar cliënten met gevoel en empathie benaderd op basis van een helder en duidelijk projectplan. Op deze wijze weet de cliënt van Alex-Cares altijd goed waar hij/zij aan toe is en wordt er waar nodig altijd voor de bocht gestuurd. Alex-Cares is ervan overtuigt dat de basis van een gezonde leefstijl begint bij gezond eten en drinken. Daarbij dat een gezonde financiële huishouding rust biedt. Om die reden is Alex-Cares een waardevolle aanvulling voor de cliënt en/of voor diens bewindvoerder waar het gaat om besteding van geld.

Kortom, bij Alex-Cares wordt er gestuurd op een voor de cliënt gelukkig, veilig, ontspannen en gezond leven.

Bij Alex-Cares werken wij met mensen-mensen. Dit betekent dat uw begeleider van Alex-Cares goed is opgeleid en zich daarbij met empathie, passie en enthousiasme inzet om u passende ondersteuning en zorg te bieden.

Onze zorgprofessionals hebben expertise op het gebied van zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en kwetsbare ouderen.

 

Afspraak maken