Thuisbegeleiding

Contact opnemen

Zoekt u voor uzelf of voor een dierbare praktische begeleiding thuis om het leven van alle dag zelfstandig te kunnen leiden?

Thuisbegeleiding of ambulante begeleiding is er voor iedereen die door psychische, sociale of andere omstandigheden extra ondersteuning nodig heeft. Hulp uit de omgeving is dan niet meer voldoende. De Thuisbegeleiders van Alex-Cares werken op een praktische en doelgerichte manier aan een oplossing voor uw problemen en het verbeteren of stabiliseren van uw situatie.

De Thuisbegeleiders van Alex-Cares zijn breed opgeleide professionals, die ruime ervaring hebben in praktische begeleiding en ondersteuning bij u thuis. Zij bieden hulp op tal van terreinen. Niet alleen op psychosociaal vlak, het samen met u opnieuw organiseren van uw huishouden of de (financiële) administratie en het aanleren van vaardigheden hierin. Thuisbegeleiding kan eveneens een aanvulling zijn op een psychiatrische of andere behandeling

Kosten thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding vraagt u aan bij het zorg/wmo loket van uw gemeente. Ook is het mogelijk als particulier begeleiding in te kopen, b.v. met een PGB. Als u een indicatie heeft gekregen, komt onze begeleider bij u thuis voor een uitgebreid intakegesprek waarin we samen de zorg afstemmen. Alex-Cares begeleid u graag met het aanvragen van deze indicatie.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van thuisbegeleiding?
Bel 085 016 0960 of stuur een e-mail naar info@alex-cares.nl

Contact opnemen
Afspraak maken