Zorg bij Alex

Contact opnemen

Thuisondersteuning

Voor wie

Alex Cares biedt thuisondersteuning aan mensen van 18 jaar en ouder die een zetje in de rug nodig hebben om zelfstandig te kunnen wonen.

Vaste begeleider waarmee het klikt

Wij vinden het belangrijk dat het klikt tussen jou en je begeleider en zorgen er dan ook voor dat jij een begeleider krijgt waar jij je thuis bij voelt.

Jouw begeleider komt bij jou thuis en begeleidt en ondersteunt jou waar jij dat nodig hebt. Dit zodat jij je ontspannen kunt ontwikkelen op de gebieden die belangrijk zijn voor jou. Wij houden daarmee altijd de 8 belangrijkste leefgebieden in het oog:

Neem nu contact op

Beschermd Wonen

Voor wie

Alex Cares biedt beschermd wonen aan voor mensen die het lastig vinden om zelfstandig te wonen door een verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid.

In Leeuwarden en Heerenveen heeft Alex Cares huisvesting waar wij je graag begeleiding op maat bieden. We zorgen er samen met jou voor dat je structuur en overzicht krijgt en vooral dat je wanneer jij dat nodig hebt, een beroep kunt doen op je begeleider. Samen met jou kijken we hoe jij graag je dagen wilt invullen. Dit kan door werk, school maar ook door dagbesteding.

Wil jij liever ergens anders beschermd wonen bij Alex? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met jou mee!

Neem nu contact op

Bekijk hier onze pagina's gericht op de specifieke plaatsen:

Afspraak maken